top of page
Annuska & Riitta Dal Maso • Pia Krasavina

Tämän kirjan keskeinen teema on lapsen suru. Viisivuotias Max tietää perheen läheisen ystävän kuolevan pian, mutta hän ei osaa hahmottaa, mitä kuolema on. Aikuisten vastaukset siitä, että ihmistä ei enää ole hämmentävät häntä. Max alkaa etsiä selitystä sille, mitä ihmiselle tapahtuu kun hän kuolee. Hän kysyy sitä ystävältään Tuulilta, jonka isoisä on kuollut. Tuuli kertoo Maxille oman näkemyksensä siitä, mitä isoisälle on tapahtunut. Yhdessä lapset kysyvät asiaa myös naapurissa asuvalta Eevalta, joka kertoo heille oman suruprosessinsa lapsille ymmärrettävällä tavalla. Lopulta Max löytää vastauksen kysymyksiinsä yllättävästä paikasta.

book.png

Annuska Dal Maso (s. 1982) on blogaaja, valokuvaaja, yhteisötaiteilija ja kahden lapsen äiti.

Hän on opiskellut valokuvausta Englannissa ja kasvatustieteitä Helsingissä ja Kaliforniassa. 

 

Annuska on pitänyt One glass of milk, please -blogia Lastensuojelun keskusliiton julkaisemassa Lasten Maailma lehdessä vuodesta 2017. 

 

Riitta Dal Masolla  (s. 1950) on kuusi lasta  ja hän on koulutukseltaan Lic.phil, sosionomi. Hän on tehnyt työuransa ammattikorkeakoulun lehtorina ja sosionomikouluttajana (emerita) Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu Kareliassa. 

 

Sateenkaaren värinen saunatonttu -kirja syntyi Annuskan ja Riitan yhteistyönä ja on heidän ensimmäinen lastenkirjansa. Kirja syntyi Annuskan halusta tarjota omille lapsilleen ei-uskonnollisen tavan selittää kuolema. Hän myös halusi kirjan palvelevan lasta pedagogisesti oikealla tavalla ja pyysi projektiin toiseksi kirjoittajaksi äitinsä Riitan. Sateenkaaren värinen saunatonttu -kirjan tarina syntyi dialogissa Annuskan ja Riitan välillä. Tarina pohjautuu aitoihin keskusteluhetkiin 4-7 vuotiaiden lasten kanssa. 

KIRJAN TIEDOT:

42 sivua

Kovakantinen 4-väripainatus

Painettu EU:ssa

Hinta: 27€ (sis. postikulut Suomessa)

Tilaa

Tilauslomake

Kirjan hinta on 27€ (sis. postikulut Suomeen). Lasku tilauksesta toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tarvittaessa voit myös ottaa yhtyettä sähköpostitse.

Kiitos tilauksestasi!

bottom of page